Printer Friendly Version Aмбасада Републике Србије учествовала на Дипломатском базару у Сарајеву @ 6 December 2016 09:21 AM

         У сарајевској дворани „Мирза Делибашић“- КСЦ Скендерија 3. децембра 2016. године одржан је традиционални Дипломатски базар. На овом највећем хуманитарном догађују године, учествовало је преко 40 амбасада у БиХ, међу којима и Амбасада Републике Србије.
                  Базар је био врло посећен и изузетно медијски пропраћен, а велики број посетилаца је дошао да купи и  „упозна“ се са културом, традицијом, храном и пићем земаља које су учествовале на Базару.
            Амбасада Републике Србије свој штанд је уредила у националном стилу, изнела на продају један број производа српких фирми и достојно репрезентовала земљу. На штанду, који је графички осмислила фирма ERMEX, могли су да се купе производи реномираних компанија НЕКТАР, ИВКОВИЋ, МЕТАЛАЦ, БАНИНИ, као и рукотворине уметничког атељеа ЕКО ПРОИЗВОДИ и вина  ТВРДОШ. Сви производи изазвали су велику пажњу, уз коментаре о добром квалитету, а похвале су добили и сувенири  Туристичке организације Србије.
             Амбасада Републике Србије захваљује свим донаторима који су учинили да штанд Републике Србије буде препознатљив и занимљив за домаће и иностране посетиоце.